Dne 27. 10. 2022 v 18.00 hod. bude zahájena vernisáží s hudebním doprovodem autorská výstava obrazů Libora Jellúše. Výstava potrvá do 30. 11. 2022.

Libor Jellúš se věnuje malbě obrazů již několik let. Na jeho malbách se vyskytují především krajiny, stará zákoutí a budovy. Využívá mnoho výtvarných technik – olej, akryl, pastel. Jeho díla jsou součástí několika soukromých sbírek v České republice i v zahraničí. Malbu vnímá jako relax v dnešní uspěchané době.

Podívejte se i na naši prodejní galerii, kde můžete obdivovat a zakoupit díla tohoto umělce. > http://www.jolashop.eu/jolashop/eshop/27-1-AKTUALNI-VYSTAVA-ukazka-tvorby

 

Na vernisáži mohou být pořizovány fotografie či videa pro propagační či zpravodajské účely. Účastí na vernisáži návštěvník s tímto projevuje souhlas.

Další vystavující výtvarníci v galerii:
Chmelař Jiří, Jančík Zdeněk, Černošek Pavel, Mičkal Jan, ing.Palajová Jolana, Dokoupil Karel, Pavézka Luděk, Faldynová Eva, Oháňka Josef, Zemčáková Shaaban Olga, Mádrová Pavla, Kormanová Iveta, Vysloužilová Ludmila, Zemanová Jitka.
K prodeji jsou i obrázky ze zákoutí města Olomouce od p.Mičkala Jana, ing. Palajové Jolany, Jančíka Zdeňka, Zemčákové Shaaban Olgy.

Těšíme se na Vaši návštěvu.